Rólunk

     

Cégünk évek óta foglalkozik prototípus és kis szériás gyártással valamint új termékek piacravitelével.

Az egyedi műanyag termékek elkészítése javarészt kézi módszerekkel történik. Éppen azért, mert viszonylag nagy emberi hozzáadott értéket tartalmaz, az ebben szerzett tapasztalat a kézművesipartól kezdve a hobbi kerámakészítésen keresztül az otthoni ékszerkészítésig nagyon jól hasznosítható. Ki kell emelnünk azt is, hogy a technológia a megszerzett kreatív technikákkal párosítva ma már sok területen lehetővé teszi, hogy hobbi szinten is ipari szinvonalú termékeket készítsünk.


Ennek egyik, ha nem is az egyetlen módszere, amikor szilikon vagy más anyagból készített öntőformákba poliuretánt, epoxigyantát vagy éppen akril gyantát öntve állítunk elő műanyag terméket, ékszert vagy egyéb öntvényeket, szobrocskákat stb..
A világban jelenleg zajló robotizációval az emberek mind több és több szabadidővel fognak rendelkezni, ezért egyre többen fordulhatnak a kreatív hobbik ill. csináld magad tevékenységek felé.


Célunk, hogy nem csak alapanyagok, kellékek forgalmazásával, hanem saját gyártású szerszámokkal, hasznos eszközökkel, ötletes és sokszor egyedi öntőformákkal lássuk el vásárlóinkat.

Nélkülözhetetlen tanácsokkal is szolgáljunk, ami segít a kezdeti lépések megtételében.


Van egy víziónk is a csináld magad mozgalom - angolul DIY (do it yourself) - tekintetében. A mind olcsóbbá váló tömeggyártással szemben egyre nagyobb igény mutatkozik az egyedi, saját magunk által otthon is elkészíthető használati tárgyak iránt. Úgy gondoljuk, hogy ezért az egyedi termékek, kézműves használati tárgyak felértékelődnek.


Ugyanakkor ez sokszor nélkülözhetetlen is lesz, mivel a készülékjavítások növekvő költségei a sokszor már nem is gyártott alkatrészek cseréje megköveteli, hogy a javításokat saját magunk végezzük el. Akár 3D nyomtató segítségével illetve azt kiegészítve műgyantaöntéssel.

Cégünk az alábbi címen található, mely NEM bolt, de megrendelés esetén a termékek időpont-egyeztetés után átvehetők.

Vásárlóinktól kapott hiteles visszajelzésekről az árukeresőn tájékozódhat.

 

 

 

paypal A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. stripe_com